PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

jueves, septiembre 22, 2011

TORNEJOS DE PETANCA 2011

Imatges.Amb dos equips més que en les dues primeres edicions, hem celebrat els tercers tornejos de petanca de les festes de Sant Llorenç i de la Mare de Déu Trobada. Tant l'un com l'altre consideram que ha estat un èxit de participació de jugadors, ja que han estat sis (dos tripletas) els que aquest any s'han afegit a l'amistosa lluita pel triomf. Cal destacar també el progressiu augment de la qualitat i tècnica que dia rere dia van adquirint els jugadors i jugadores. En les dues contendes d'enguany ha resultat guanyador l'equip Morat, compost per: Catalina Campins, Pedro Moliner i Joan Gall. Vagi per a ells la nostra doble enhorabona. I el nostre agraïment als altres equips per la seva participació. L'organització també volem agrair al públic assistent per venir a animar al seu equip preferit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.