PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

viernes, septiembre 23, 2011

Tremponada d’agost.

El divendres 19, vàrem fer, amb un canvi important, la tradicional tremponada d'agost; no sé, si se li podia dir tradició, però almenys era ja una costum arrelada reunir-nos una tarda després de les festes de Sant Llorenç en el pinar de Sa Coma per degustar aquest plat tan nostre, tan humil, tan senzill, tan fàcil de preparar, tan sa i tan bo com es un trempó. Idò aquest any vàrem haver de rompre aquesta rutina, molt a pesar nostre, no poguérem gaudir de la fresca ombra dels pins per a aquesta reunió. L'amo de la finca exercint els seus drets de propietari, ha posat tots els impediments necessaris perquè no es pugui apropar cap vehicle, d'aquesta manera es feia molt complicat per als operaris de l'ajuntament fer-nos arribar cadires i taules i pels de l'organització per apropar tot el necessari per preparar el berenar. Així que decidírem celebrar la reunió a s'Escola Nova, organitzàrem la festa a la nit per no sofrir la terrible calor de les hores solars. Encara que no és el mateix, també ens divertim, després del trempó ballàrem una bona estona i ens ho passàrem molt bé. La directiva podríem demanar disculpes pel canvi, però creiem que tots els interessats saben que ni nosaltres ni la nostra delegada a l'ajuntament, podem obligar a cap propietari a deixar-nos entrar en la seva propietat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.