PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

domingo, mayo 22, 2011

EXCURSIÓ COMERCIAL 4-05-11

Imatges.
El dimecres 4 de maig, férem una excursió comercial convidats per Ruygal. A les 9 del matí sortim 70 i pico de persones en un autocar de dos pisos amb destinació a Santa Maria. En el restaurant que porta el mateix nom que l'empresa amfitriona, ens donaren unes galetes i un tassonet de suc de fruites, a continuació vàrem tenir la demostració i ofertes dels productes de l'empresa. Després de prop de dues hores d'entretinguda xerrada, encara que sembla, que per alguna de les persones allí presents, el tema del monòleg del venedor no va ser molt interesant o li importava poc, va haver-hi qui va pegar alguna becadeta. Idò bé, com anava dient, després d'aquestes dues hores i que cadascú adquirís el que li va semblar oportú comprar, els organitzadors ens dugueren a fer una volta per Festival Parc, un grandiós centre comercial i d'esplai, on pots trobar gairebé de tot, hi ha comerços de tot tipus, nombrosos bars i restaurants i parcs infantils, tot això repartit en amplis carrers i places sense trànsit rodat. L'hora i mitja que estàrem en aquell agradable lloc ens va passar volant. Però era hora d'anar a dinar, per a això tornàrem al mateix restaurant i una vegada allí ens varen donar un arròs brut deliciós, boníssim, d'aquells que se sol dir que el brou fa tallada, i una cuixa de pollastre amb patates de segon plat i un gelat i cafè i herbes dolces i..i..i saps que ens varen donar de coses. !AH! i cosa rara en les excussions comercials, també vàremm tenir ball, un senyor que tocava el saxofon i cantava molt bé. La gent va quedar satisfeta, l'excursió va sortir rodona. I tot això solament per dos euros. Increïble però cert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.