PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

miércoles, abril 13, 2011

DINAR DE CARNESTOLTES

Imatges.
La Federació de associacions de persones majors de la part forana de Mallorca, va organitzar el dimarts dia vuit de març, últim dia de carnestoltes, un dinar a Son Sant Martí. Més ben dit, va ser dinar per unes 1400 persones i va ser sopar per les 500 que no tingueren aforament al migdia i varen haver de conformar-se amb acudir a la cita a la nit. La vetllada no sé com va transcórrer, doncs el nostre grup (61 persones) vàrem estar en el dinar. Per aprofitar el dia, ja que sortíem de casa, abans d'anar al restaurant férem una volta pel mercat d’Alcúdia. I d'aquesta manera al mateix temps que ens entreteníem estiràvem les cames i amb l'exercici anàvem cobrant gana. Us dic que ho va ser bo l'arròs brut, la porcella rostida, el gelat, els pastissos, el vi, el cava... !que? es colesterol? no paseu pena, demà farem règim, a més, abans d'agafar l'autocar de tornada a Sant Llorenç, cremàrem molts dels greixos acumulats ballant el Coyote,la Paloma, la camisa negra i algun pasdoble.
Abans d'acabar la festa Don Antonio Niell, president de la Federació, va dirigir unes paraules agraint als socis la massiva assistència a l'acte. També va dirigir unes paraules d'agraïment al respectable, el director del restaurant.
Esperam que el proper any puguem reunir-nos una altra vegada tots plegats amén.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.