PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

miércoles, abril 13, 2011

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA, 2011.

Imatges.
El dia 19 de març, la Associació de Jubilats, Pensionistes, tercera edat i consorts de Sant Llorenç, celebrá la Assemblea General Ordinària de l’any 2011. En primer lloc la presidenta, Catalina Pascual, va donar la benvinguda als assistents a l'acte, agraint als allí presents i a tots els socis en general la col•laboració i participació en tots els actes i activitats organitzades per la junta directiva. Na Catalina es va emocionar quan va voler lloar als altres membres de la directiva, destacant d'ells, a més del treball que desinteressadament duen a terme, el companyerisme i recolzament de tots cap a ella. Na Catalina va dir als socis: Amb uns companys així,si vosaltres no m’engegau, tindreu presidenta per llarg. A continuació va prendre la paraula el vicepresident Tomeu Massanet, per a donar a conèixer a la concurrència l'estat de comptes, les activitats dutes a terme durant l'any 2010, que varen ser quaranta-dues (gairebé una per setmana, i encara hi ha qui diu que no fem res) això sense cotar els dos dies per setmana que tenim petanca i les col•laboracions amb altres associacions, com és per exemple, el que esteu llegint, o sigui la col•laboració mensual que fem amb Flor de Card. Va explicar també Tomeu, les activitats previstes per als propers mesos. El secretari Agustín Domenge, va donar informació de les altes i baixes esdevingudes l'últim any en la nostra associació. En l'apartat de precs i preguntes, solament un dels assistents va demanar informació sobre el tan comentat tema del menjar en el local social, suposam que pensant que l'associació tenia alguna cosa que veure amb tot això. Però no és així, i encara que afecta a alguns dels nostres socis, no està a la nostra mà solucionar el problema. per aquest motiu aquesta pregunta la va respondre la nostra delegada a l'ajuntament, Maria Galmés. Va explicar na Maria, que Sanitat havia prohibit el servei de menjars fora del local, per falta d'instal•lacions adequades, com a càmeres de congelació i descongelació i una cuina més àmplia entre altres coses. I va deixar molt clar que el problema és de l'ajuntament, no de l'associació de la tercera edat.
Després hi va haver un petit refrigeri per als assistents, els comentaris que escoltàrem mentre menjàvem la coca amb un got de vi a la mà, eren cent per cent favorables a la nostra gestió.
De part de la presidenta i de tota la junta directiva donam les gràcies per la confiança posada en nosaltres i desitjam poder seguir organitzant diversió i benestar per als socis d'aquesta comunitat d'amics i amigues que és l'Associació de Jubilats,Pensionistes, tercera edat i consorts de Sant Llorenç des Cardassar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.