PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

miércoles, abril 13, 2011

DELFÍN MAR, SANTA PONÇA

ImatgesEls dies 18-19 i 20 de febrer, la gent gran de Sant Llorenç ens anàrem de cap de setmana. Gairebé sempre, bé, crec que puc dir que sempre ens ho hem passat molt bé en aquesta classe de sortides. Idó aquesta no es va quedar darrera. És opinió unànime de tots els components del nostre grup (prop de 70 persones) que aquesta darrera sortida ha estat una de les que més còmodes i ben atesos ens hem trobat. La veritat és que no se m'ocorre res per destacar, era tot perfecte, tant si parlem de neteja, conservació, decoració, animació, atenció al client, servei de bar i restaurant, una cosa si que ens va estranyar a gairebé tots, el sabor del menjar, no tenia gust d'hotel, tenia gust casolà. Agraïm el tracte rebut per tot el personal sense excepcions, començant pel primer graó fins al director. Per això jo li poso la nota d'excel•lent a l'Hotel “Delfín Mar****” de Santa Ponça.
A més de ballar i jugar a cartes a l'hotel, en l'exterior, el grup ho va passar molt bé, aprofitant el bon temps vàrem poder passejar pels voltants i visitar les urbanitzacions veïnes.
També vàrem poder visitar en l’entrada de la badia, la gran creu que es va aixecar
per commemorar el desembarcament a la platja de Santa Ponça en 1229 de les tropes del rei Jaume I, moment en què el domini de Mallorca va ser pres als musulmans, per retornar a la cristiandat i entrar a formar part de la cultura catalana. Aquest fet es commemora cada any amb celebracions durant una setmana, al voltant del dia 10 de setembre. Un altre vestigi de la conquesta cristiana, és la capella de la Pedra Sagrada, a l'interior de la qual es guarda una gran pedra, sobre la qual es diu que es va celebrar la primera missa, després del desembarcament de les tropes cristianes, situada al costat de la carretera anant cap a Magaluf.
En el desdejuni del diumenge, vàrem tenir la nota trista del nostre viatge, cuan la nostra companya Antonia Rosselló, va rebre la notícia de la mort del seu germà, descansi en pau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.