PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

jueves, marzo 18, 2010

Cap de setmana a Santa Ponça

Imatges
El cap de setmana comprès entre els dies 12,13 i 14 de març, un bon nombre de socis de la tercera edat varem anar a passar-lo a Santa Ponça, concretament en el Aparthotel Jardín de Playa, ho passarem molt bé, el temps amb una temperatura agradable durant les hores de sol, convidava a passejar i descobrir bonics racons per aquells voltants. Els vespres, desprès del sopar, arribava per a molts de nosaltres el plat fort de la diversió: El ball, dues nits de frenesí i desenfrenament on els “joves” de la tercera edat es varen moure i contornejar al ritme de la música. L'hotel en general bé, sense luxes però net, el menjar el mateix, sense estudiades presentacions però molt saborós i variat. En una paraula, ens ho passem molt bé. Tan solament el cafè del bar de l'hotel va ser causa d'alguns comentaris desfavorables, la veritat és que era diferent al que estem acostumats a prendre en els bars del nostre poble.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.