PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

lunes, marzo 15, 2010

Assemblea general ordinària

Imatges
El dia 6 de març l'Associació de pensionistes, jubilats, tercera edat i consorts de Sant Llorenç des Cardassar va celebrar la seva anual assemblea general ordinària.
A les 20'15 h. amb la rectoria ben plena de socis, la presidenta, en segona convocatòria, va donar començament a l'acte.
Després de la salutació protocol•lària, Catalina va exposar al respectable com havia afectat la crisi a l'associació, les subvencions tant dels organismes governamentals com d'entitats privades han sofert una gran restricció, i això ha repercutit desfavorablement en les nostres arques, però a pesar de tots aquests contratemps, inconvenients o problemes, (seguia dient la presidenta) no instaurarem en la nostra associació el pagament de quotes anuals. Entre altres coses va informar també de l'estat de comptes, que resultà ser un poc inferior al de l'any passat. Va demanar també la presidenta consens per a incorporar dues noves persones a la junta rectora, al•legant que de cada dia la nostra comunitat de socis creix i en conseqüència creixen els treballs de l'organització.
El vicepresident va donar lectura a la llarga llista d'activitats portades a terme des de l'anterior assemblea i les previstes a realitzar pròximament.
En l'apartat de precs i preguntes, poques coses a ressaltar, va ser unànime per part dels assistents l'assentiment a tot l'exposat en la reunió.
Amb un tros de coca ens acomiadem i amb una copa de cava brindem amb els millors desitjos per al futur de l'associació.
P. D. Després de l'assemblea general ordinària de 2010, la junta rectora de l'Associació de pensionistes, jubilats, tercera edat i consorts de Sant Llorenç, queda constituïda per les següents persones i càrrecs: Presidenta: Catalina Pascual Pascual, Vicepresident: Bartolomé Massanet Gayá, Secretari: Agustín Domenge Riera, Tresorera: Margarita Font Gomila, i els següents vocals: Margarita Planiol Frau, Magdalena Torres Mestre, Juan Jaume Font, Jose Fullana Dalmau, Catalina Sureda Sureda, Antonio Nadal Roig, Gaspar Genovart Rosselló, Pedro Jaume Soler i Catalina Moragues Llompart.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.