PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

viernes, abril 09, 2010

Sa Berena.

Imatges
Dilluns dia cinc d'abril, segona festa de Pasqua, la gent gran també varem anar d'excursió, no havíem de quedar tot sols en el poble, on varem anar? Que vol dir on varem anar? A Lluc !!, és que hi ha algun mallorquí que no hagi anat alguna vegada ha fer la berena a Lluc? Jo crec que no, idó nosaltres també pujàrem al Santuari a menjar-nos la panada, i a veure la Mare de Déu. Passarem una bona estona per allí gaudint de l'esplèndid temps que ens va acompanyar durant tot el dia. A continuació ens varen baixar fins al Port de Pollença, estirem un poc les cames, els homes mirant les inumerables embarcacions de tot tipus i models allí amarrades, les dones recorrent una a una la llarga filera de botigues amb gran diversitat d'articles. La veritat és que va ser un matí entretingut. Aproximadament a les dues arribarem a Son Sant Martí, vaje un arròs bo que ens varen fer, i la porcella que estava per a xuclar-se els dits, i per a fer els deu reals justs, després d'un bon dinar no podia faltar un bon ball, magistralment amenitzat pel nostre amic Pedro Granados, I vist l'èxit aconseguit aquest any, solament ens queda desitjar que l'any que ve ens vagi igual de bé o millor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.