PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

miércoles, febrero 24, 2010

SA RUA 2010.

La tercera edad també volgerem participar a la rua, perque ens agrada posar el nostre granet d’arena sempre que les nostres posibilitats ho permeten, creieu-me que si no miram d’axicar aquestes festes, ens quedarem sense tradicions, despres plorarem. Aquest any el temps no va acompanyar gens, esperem que no cada any plogi i la gent s’animi un poc més.
Bé vos deig unes fotos que vaig fer de la nostre comparsa, a veure si us animau i l’any que ve hi hagui més gent disfressada que public mirat. MOLTS D’ANYS.
Toni Nadal
Febrer/2010.
Imatges

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.