PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

miércoles, febrero 03, 2010

Caminada a Son Carrió

Imatges
Semblava que per la seva proximitat i perquè tots els llorencins hem estat allà un munt de vegades, la cosa seria un poc rutinària i poc divertida, idó no, la visita als nostres veïns carrioners va ser molt amena, cultural, alegre i saludable per l'exercici físic realitzat. Però, comencem pel principi; Com ve sent habitual l'últim dissabte de cada mes, la gent gran caminadora ens posem en marxa per a estirar un poc les cames, així idó, el dissabte 30 de gener la nostra destinació va ser Son Carrió. A les 9'30 h. partirem de la plaça en direcció a ses Rotes Noves, varem passar per darrere de Son Vives, varem travessar la carretera de Son Servera i agafant el camí de can Pau Jaques entràrem en el poble per l'estació del tren; Havíem caminat un poc més d'una hora i mitja. Varem tenir temps d'anar a prendre un cafetet abans d'acudir a la nostra cita cultural del dia; A les dotze ens esperava en l'església Mossèn Llorenç Miquel, per a delectar-nos amb les seves explicacions sobre els començaments i primers anys de l'església de Son Carrió. Don Llorenç ens va explicar la història que començar amb la donació d'uns terrenys en 1866 per part de D. Joan Lliteras Llull, i la gran participació del eclesiastic Antoni Maria Alcover i la seva família(que a les hores estaven de amitgers a Sa Torre Nova) en la construcció de l'actual església.
Després de assaciar les nostres ànsies de cultura, era l'hora d'omplir també la nostra panxa, per a això ens dirigim al poliesportiu, on cadascun va poder torrar el que havia portat. Un bon ball per a baixar la panxada i un poc abans de les quatre ens posem les cames dalt del coll i cametes em valguin cap a casa manca gent.
La presidenta, tots els membres de la directiva i un servidor com responsable d'aquestes caminades, volem donar les gràcies a: Maria Galmés la nostre delegada, Maria Monserrat Rosselló delegada de Son Carrió, Pep Jaume i la brigada de serveis, por la seva col•laboració i facilitats que ens han donat per a dur a bon terme el nostre objectiu, que no és altre més que passar-lo bé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.