PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

martes, enero 12, 2010

Nit de cap d'any

Per a acomiadar l'any 2009 i donar la ben vinguda al 2010, la nit de cap d'any, a pesar de ser una festa tradicionalment molt familiar, com també ho és la nit de Nadal, més de cent socis de la tercera edat ho varen celebrar junts, a la plaça. Uns perquè els agraden aquestes festes, altres per no estar sols a casa i uns pocs per aprofitar que aquestes torrades que organitza la tercera edat surten molt barates, la qüestió és, que varen ser bastants els què varen acudir a provar la panxeta,la llonganissa i els botifarrons (tot elaborat en les matances de l'associació). A pesar del punyetero fred, de l’oratge que feia, d'aquell que es diu fred de neu, ben abrigats a l'empara de la calor del foc i ajudats un poc pel vi, la gent va poder torrar les viandes, que pel que sembla, va sortir tot molt bo. I havent sopat en pau i concòrdia, amb la panxa plena i a pesar de l'edat dels nostres socis, més d'un es va quedar fins a les dotze campanades, per a menjar els tradicionals dotze raïms de la sort i començar l'any ballant com un més dels molts de joves congregats en la plaça.

Idó molts d’anys, salut i força, que l'any que ve siguem més i no en falti cap dels qui hi havia enguany.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.