PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

martes, enero 19, 2010

Torrada de Sant Antoni.

Imatges
Per a no coincidir ni interferir amb els foguerons del dissabte de Sant Antoni, varem decidir avançar uns dies la festa de la torrada de la gent gran, així tot aquell que li vengui en gana pot assistir als dos, i d'aquesta manera tothom content. Així que el dijous dia 14 al voltant de les sis, brusquejant, varem calar foc a la llenya mullada que ens havien preparat els operaris de la brigada de serveis de l'ajuntament. A força de gas-oil i paciència aconseguírem tenir un bon caliu per a poder torrar a l'hora prevista. El temps que havia estat brusquejant tot el dia i amb forts vents, es va calmar bastant a l’hora de sopar, es veu que tenim molt de bo en la Mare de Deu Trobada i amb una bufada espergí l’anigulada perque podesim tenir la festa amb pau. Sols mancá una ximbomba, ningú es recordá de dur-ne una, i sense instrument, ho provarem, pero no varem ser capaços d’enrengar a cantar a Sant Antoni, dues cançons curtetes va ser tot el que conseguirem entonar. Be idó l’any qui ve hi pensarem a dur sa ximbomba i ja ho veureu si cantarem, i fort.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.