PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

domingo, noviembre 27, 2011

Son Berga


Imatges.

Dissabte 26 de novembre, un dia que a Sant Llorenç hi havia moltes matances, gens estrany en aquest temps, però si que és veritat que aquestes típiques reunions familiars ens lleven participants, durant l'última setmana escoltárem repetides vegades el mateix comentari: !Ai que em sap de greu, però dissabte no podré venir, tinc matances. Així i tot a les deu, puntuals com sempre, sortírem 25 components del grup de la gent gran caminadora, des de la plaça pel carrer Major, carretera de Manacor fins a la rotonda de la gasolinera, la qual passárem amb molta precaució i procurant molestar el menys possible al transito rodat, vàrem agafar el camí de Son Joi i camina caminaràs embadalits mirant i admirant el paisatge natural i les moltes noves construccions i reformes a les antigues cases ja existents, gairebé sense adonar-nos arribàrem a les barreres de Son Crespí, a la carretera que uneix Són Carrió amb So Negre, prenguérem direcció est i aproximadament un quilòmetre després giràrem a l'esquerra per una camada que ens conduiria a una casa propietat de Margarita Font que molt amablement ens havia convidat ha fer-li una visita. La casa, renovada i decorada amb molt bon gust, sense perdre l'encant de les antigues cases de la pagesia mallorquina, això si, s'han canviat el corral de figueres de moro per un jardí amb gespa i el safareig per regar l'hort s'a convertit en una piscina per llur plaer i divertiment. Ballàrem, cantàrem, dinàrem i després d'haver mig fet la digestió i abans que el bon temps que havíem gaudit tot el dia canviés, ens posàrem altre vegada les cames damunt es coll i per envant s'ha dit. vàrem tornar per la camí de Son Berga, el trajecte, una mica més curt que el del matí, el férem en una hora. en l'entrada del poble ens acomiadem els uns dels altres i cadascun va agafar pel seu carrer cap a ca seva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.