PROPERES ACTIVITATS PREVISTES.


En el mes d'abril no hi haurà caminada, participarem el dia 15 en el Pancaritat a Son Vives, com venim fent els últims anys.

Partida a les 16'00 h. de la Plaça.

Dia 5 de maig, excursió caminada al Caló de Betlem

Partida a les 8’30 h. L’autocar ens deixarà a la urbanització de Betlem. Abans de començar a caminar cap al Calo, podrem berenar, pa i taleca. Després anirem a dinar al Restaurant El Puerto de La Colonia de Sant Pere.

Menú: Picada, Paella Mixta, Postres, aigua i vi i café. Preu 19 €.

Dia 5 de maig, si no venim massa cansats, com cada primer dissabte de mes, farem ball a s'Escola Nova.

Dijous dia 17 de maig, excursió cultural guiada, al Port de Palma. Visitarem el Centre d'Interpretació i Sala de Control del Port, molls comercials, moll de Ponent, Dic de l'Oest i el museu i Faro de Porto Pi. La visita dura aproximadament unes tres hores. Dinar a l'Hotel Horizonte. Partida a les 9'00 h. Preu 20 €.

viernes, mayo 21, 2010

H. TONGA CA'N PICAFORT

Imatges
Els dies 14,15 i 16 de maig, un bon nombre de socis vam anar de cap de setmana a Ca'n Picafort, ens allotgem en el Club Hotel Tonga en règim de tot inclòs. La veritat és que sempre repeteixo el mateix, en l'hotel, el menjar molt bon, bon servei,net,bon equip d'animació, però que voleu que us digui? és la veritat, fins i tot al bon temps ens acompanya sempre. El dissabte al matí uns pocs varem fer una visita al Parc Natural de l'Albufera; el diumenge, gairebé tots varem anar al mercat de Alcudia. Per les tardes teníem dues hores de música de ball, després acompanyar a les dones a visitar botigues, i a la nit teníem un entretingut chow en el saló de l'hotel. Creo que en general la gent va quedar contenta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.